Начин за плащане

Работим с наложен платеж (плащане на куриера при доставка на продукта)

Поръчаните стоки се доставят в срок до 3 работни дни, след потвърдена наличност. Посочените срокове се прилагат съобразно обявени графици за отдалечени населени места и официални празнични дни, когато не се извършват доставки от куриерските фирми. Доставката се извършва чрез куриерска фирма.

Продуктите, които Вие ще получите, са застраховани до момента на получаване, чисто нови и в оригинална опаковка. Стоката се предава срещу подпис. Получателят преглежда пратката пред куриера за транспортен дефект /счупване или одраскване/. При наличие на такъв, незабавно се изготвя констативен протокол за увредена пратка съвместно с куриера.

Към уреда трябва да намерите: – гаранционна карта – ако уредът има такава. (тя е залепена в плик, върху опаковката на уреда или е вътре в опаковката); – касова бележка, издадена от куриерската служба при плащане в брой при наложен платеж под формата на „Разписка за пощенски превод*; – фактура (в случай, че сте пожелали).

При невъзможност получателят да бъде намерен на посочения адрес за доставка, лицето, извършващо доставка, оставя съобщение с телефон за контакт, на който получателят следва да се обади за уточнение на втори опит за доставка. aptekadom.com предоставя на ползвателя стока с гаранция не по-малко от 2 /две/години.

Гаранционният сертификат на предлаганите изделия е издаден директно от производителя! За всякакви въпроси може да се свържете с оторизирания сервиз във Вашия град. Потребителят по смисъла на ЗЗП, има 14 дни право на връщане при онлайн пазаруване. *разписката за пощенски паричен превод (съгласно чл. 3, ал. 1 от Наредба № Н-18 от Министерството на финансите), служи за отчитане на продажби на стоки или услуги, както касова бележка.

 

Shopping Cart